FC Brașov Steagul Renaște a preluat locul Coronei în Liga a 2-a. Astăzi, noua echipă va primi și bani de la bugetul local

Federația Română de Fotbal a aprobat în ședința Comitetului executiv din 19 iulie cu majoritate de voturi (un vot împotrivă) cesiunea dreptului de participare în competiții (Liga a 2-a) de la CSM Corona Brașov către ACS Fotbal Club Brașov-Steagul Renaște. Prin urmare dispune afilierea ACS Fotbal Club Brașov-Steagul Renaște și dezafilierea CSM Corona Brașov. În aceste condiții, federația a dispus  afilierea ACS Fotbal Club Brașov-Steagul Renaște și dezafilierea CSM Corona Brașov.

Noua echipă care va reprezenta Brașovul în Liga a 2-a va avea primul meci în 31 iulie, acasă, pe „Tineretului”, cu Viitorul Pandurii Târgu Jiu.

FC Brașov va primi un ajutor ad-hoc de minimis 

Pe de altă parte, astăzi, Consiliul Local Brașov va dezbate și schema de finanțare a FC Brașov Stragul Renaște. de la bugetul local al municipiului Brașov. Mai exact, potrivit unui proiect de hotărâre,  de la bugetul local va fi acordat un ajutor de minimis pentru finanțarea activității Asociatiei Club Sportiv Fotbal Club Brașov – Steagul Renaște. În primă fază, prin rectificarea bugetului local al municipiului Brașov, asociația amintită va primi 1.000.000 lei, sumă ce va fi virată după ce Consiliul Concurenței, va aviza acordarea unui ajutor ad-hoc de minimis. 

 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.