GALERIE FOTO. Vezi Brașovul de la 50 de metri înălțime! Dinner in the Sky, evenimentul de 5 stele care a ajuns și în Piața Sfatului

Dinner in the Sky este un concept aplicat în toată lumea, pentru cei care iubesc senzațiile tari dar și locurile de poveste. Iar un loc de poveste este și Piața Sfatului din Brașov, așa că Dinner în the Sky nu putea lipsi de aici după ce a trecut pe la București, Iași și Cluj.

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”218″ exclusions=”3175,3194″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”0″ thumbnail_width=”100″ thumbnail_height=”75″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”20″ number_of_columns=”0″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”1″ slideshow_link_text=”[Show as slideshow]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]

În lume, veți vedea conceptul Dinner in the Sky, cu restaurantul la înălțime în orașe celebre Germania, Franța, Belgia, Statele Unite și cam în toate locurile care au ceva de spus.

La Brașov, Dinner in the Sky stă tot week-end-ul, iar curajoștii își pot rezerva un loc să ia masa la înălțime pe FB (Dinner in the sky Brasov) sau pe site-ul oficial Dinner in the Sky România.

În funcție de meniul ales, o masă în restaurantul exclusivis de la 50 de metri înălțime costă între 120 de lei și 450 de lei. Cina are inclusă și o reprezentanție muzicală live, la vioară, cu Alexandra de la Amadeus, dar și o prezentare de vinuri cu celebrul somelier Sergiu Nedelea, ambasador al statului Monaco, pentru promovarea turismului. 

 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.