Daria Bucur a semnat un contract pe 5 ani cu Corona Brașov, în ziua în care a primit prima convocare la Naționala de senioare a României

Echipa de handbal Corona Brașov a semnat un contract pe 5 ani cu Daria Bucur, una dintre cele mai de perspectivă jucătoare de mână stîngă din noul val.
Contractul a fost perfectat marți, chiar în ziua în care a Daria Bucur a primit, în premieră, convocarea la echipa de senioare a României. 

 „A fost o zi cu multe emoţii pentru mine, şi chiar am plâns de bucurie. Dacă de semnarea contractului cu Corona ştiam că se va întâmpla, nu mi-a venit să cred când mi s-a spus că am fost convocată la lotul mare. Sunt fericită şi aştept cu nerăbdare să văd cum o să fie. Sunt obişnuită cu lotul naţional, dar la senioare este altceva. Acolo chiar sunt cele mai bune jucătoare”, a spus Daria Bucur.

De la CoronaBrașov  au mai fost convocate la actiunea nationalei, alte trei jucatoare deja consacrate, si anume, Laura Chiper, Eliza Buceschi si Cynthia Tomescu.

„Nu putem fi decît bucuroşi şi ne simţim împliniţi văzând că fetele de la noi sunt apreciate în lumea handbalului. Dacă pentru celelalte trei fete este ceva firesc să fie la lot, convocarea Dariei ne-a surprins plăcut”, a spus președintele clubului Corona, Liviu Dragomir. 

Corona Braşov va juca sâmbătă, de la ora 20.00, pe teren propriu cu Universitatea Cluj. Tot sâmbătă, de la ora 11.00, echipa de divizia A a Coronei va juca în Sala Sporturilor „Dumitru Popescu Colibaşi” cu CSU Oradea, iar de 17.30, junioarele II vor disputa partida cu Dinamo Braşov.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.