Înfrângere neașteptată pentru Corona Brașov, în Liga Florilor. Costică Buceschi: „era un joc pe care nu trebuia să îl pierdem”

ASC Corona Brasov Official

Handbalistele de la Corona Brașov au pierdut ieri meciul din deplasare cu Danubius Galați, cu scorul de 22 – 19 (12-10), aceasta fiind a doua înfrângere a brașovencelor în Liga Florilor.

Pentru Corona au marcat: Ciuciulete – 4, Tiron – 4, Tîrcă – 3, Chiper – 3, Bucur – 2, Bloj – 2, Popa – 1.

Rezultatul l-a nemulțumit pe antrenorul Coronei, Costică Buceschi, care a spus că „după un meci de genul acesta nu e tocmai uşor să vorbeşti, pentru că era un joc pe care nu trebuia să îl pierdem”.

 „Ce pot spune acum la cald este că pe atac am fost haotici, nu a ieşit mare lucru şi nu s-a respectat nimic din tot ce am pregătit la antrenamente. Ştiam de Galaţi că se apără 5 plus 1 şi am pregătit atacul pentru acest lucru, însă din păcate în teren nu a ieşit nimic din ce trebuia să iasă. Ne-a lipsit foarte tare un cap limpede care să aşeze jocul într-un mod favorabil. Una peste alta, a fost un meci slab făcut de noi, în faţa unui adversar care juca acasă şi a făcut totul pentru a câştiga. Trebuie să ne adunăm repede şi să depăşim toate pasele proaste pentru că sezonul merge mai departe”, a afirmat Buceschi imediat după meci.

Până acum, în Liga Florilor, Corona a jucat 6 meciuri, dintre care a câștigat 4 și a pierdut două (cu CSM București și Danubius Galați), brașovencele marcând 139 de goluri și primind 138.

În etapa viitoare, din 1 noiembrie, la ora ora 18.00, Corona va juca pe teren propriu cu AHCM Slobozia.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.