Antreprenorii finanțati în programul Start Up Nation, invitați la o întâlnire de lucru cu deputatul Roxana Mînzatu

Antreprenorii din județul Brașov selectați să primească fonduri în cadrul Programului Start Up Nation sesiunea 2017 sunt așteptați la o întâlnire lucrativă despre stadiul proiectelor lor și despre eventualele probleme pe care le-au întâmpinat în deschiderea noilor afaceri.

Deputatul Roxana Mînzatu îi invită marți, 23 ianuarie 2018, începând cu orele 14.00, la sesiunea de întrebări și răspunsuri a proiectelor aprobate în județul Brașov pentru a primi fonduri nerambursabile în cadrul programului Romania Start Up Nation.  Evenimentul are loc la Complexul Lux Divina, sala Parc (Brașov, str. 13 Decembrie nr. 96)

”Ca deputat am susținut necesitatea și m-am implicat în legiferarea acestui program de finanțare, am dialogat cu cetățenii în perioada de consultări publice privind condițiile de accesare a programului. E un program pe care l-am așteptat de când a fost inclus în Programul de guvernare, iar acum vreau să mă asigur, alături de instituțiile care se ocupă de implementarea lui, că va avea succes până la capăt”, declară Roxana Mînzatu.   

 

După sesiunea de depunere a proiectelor, care s-a încheiat cu aproape 20 000 de companii aplicante, după procesul de evaluare a tuturor proiectelor deschise, încheiat cu selecția a circa 8500 de proiecte, a urmat semnarea contractelor de finanțare, proces finalizat în luna decembrie 2017. Procesul de solicitare a creditelor punte de la băncile partenere a demarat din luna  noiembrie a anului trecut.

”Suntem în luna ianuarie 2018, începe etapa de derulare efectivă a proiectelor aprobate, de realizare a investițiilor și de decontare a plăților. De aceea, consider necesară o evaluare a situației și un dialog direct între instituțiile și organismele responsabile cu implementarea programului, societățile beneficiare și consultanții acestora”, afirmă parlamentarul PSD, secretar al Comisiei pentru Industrii și Servicii din Camera Deputaților.

La eveniment au fost invitați reprezentanți ai Agenției pentru IMM, Atragere de Investiții și Promovarea Exportului Brașov, băncile partener: CEC Bank, Banca Transilvania,

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.