Președintele TSD Brașov, ajuns șef la Drumuri Naționale, dă vina pe șoferi pentru circulația dificilă de pe DN 1

Președintele Tineretului Social Democrat din Brașov (TSD), Horia Stancu, ajuns în funcția de șef al Secției Drumuri Naționale din cadrul Direcției Regionale de Drumuri și Poduri Brașov (DRDP), dă vina pe șoferi pentru incidentele care s-au produs pe DN 1 după prima ninsoare mai serioasă a sezonului. 

Într-un comunicat transmis presei, ing. Horia Stancu precizează că pe DN 1, pe raza județului Brașov, unde câteva mașini au ieșit în decor joi și vineri, „din păcate, probleme au fost create tocmai de șoferii nepregătiți de drum“. „Au ajuns în șanț pentru că făcuseră manevre greșite sau nu erau dotați corespunzător, chiar dacă erau în vigoare avertizările meteorologice. Sperăm să nu mai avem astfel de situații, pentru că vrem să ne facem treaba eficient“

DRDP Brașov le recomandă conducătorlor auto care pleacă  la drum să se asigure că sunt pregătiți pentru acest lucru. Autovehiculele trebuie să fie echipate cu anvelope speciale pentru iarnă, obligație instituită prin lege. „Totuși, șoferii ar putea avea în portbagaj și un recipient cu nisip și chiar o lopată, pentru a interveni în caz de înzăpezire“, a adăugat Horia Stancu. 

 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.