FOTO. Marșul speranței. Protestatarii care au pornit din Cluj spre București au tracut și prin Brașov: „România merită mai mult!”

Clujenii care au plecat pe jos în 10 ianuarie de la Cluj pentru a participa protestul de la București din 20 ianuarie au trecut astăzi prin Brașov, fiind însoțiți pe traseu de câțiva brașoveni. De la Cluj, în „Marșul speranței”, au pornit aproximativ 5 persoane, dar între timp li s-au alăturat și alte persoane, inclusiv nevăzătoare, astfel că grupul de bază a ajuns la 11 persoane. Coloana a intrat în Brașov pe Bulevardul Griviței, după care au trecut prin Centrul Civic – Calea București.

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”233″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”0″ thumbnail_width=”100″ thumbnail_height=”75″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”20″ number_of_columns=”0″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”1″ slideshow_link_text=”[Show as slideshow]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]

Printre cei care vor ajunge pe jos la București este și un cetățean francez, stabilit la Cluj, care a ales să facă „Marșul speranței” pentru a atrage atenția asupra corupției care a împiedicat dezvoltarea României.

„Cu toate că sunt francez, eu mă simt și român. Cunosc foarte bine România, stau aici de ceva timp și ce mă deranjează cel mai tare este este modul cum a evoluat țara asta. Nu a evoluat în ritmul care ar trebui și ar fi putut. Am văzut cum a evoluat Polonia, care a pornit din același punct ca România și a ajuns la alt nivel, pentru că acolo au profitat mai bine, au cheltuit mai eficient bani publici. Nu cred ca de vină este un partid anume, însă România merită mai mult”, a spus Alexandre, un francez prieten cu organizatorul marșului de protest spre București. 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.