O nouă înfrângere a Brașovului în Liga Florilor. Corona nu a mai învins Dunărea Brăila de patru ani

COrona Brașov a terminat cu o înfrângere primul meci oficial din 2018 pierzând în faza Dunării Brăila, cu scorul de 33 – 31 (16 – 16) în etapa a XI-a a Ligii Naționale. După 11 etape, Corona Brașov se află pe locul 5 în clasament, cu 18 puncte, la egalitate cu CSM Bistrița și la 4 puncte diferență de Măgura Cisnădie, ocupanta locului 4.

Pentru Corona au marcat:  Chiper 8, Buceschi 8, Tiron 7, Tătar 4, Ciuciulete 2, Neagu 1, Chiricuţă 1.

La finalul meciului, antrenorul principal al Coronei, Costică Buceschi a declarat: 

„Rezultatul de azi este consecința jocului pe care l-am făcut în teren. Nu am jucat aproape nimic, am jucat cu frică, parcă le taie capul cineva jucătoarelor. Chiar înainte de acest meci am aflat că Corona nu a reușit sa bată Brăila în ultimele patru meciuri și nu înțeleg de ce, nu înțeleg unde e problema pentru că s-au schimbat atât de multe lucruri, și într-o parte și în cealaltă. A venit jumătate din echipa Brăilei aici, dar jocul Coronei este același. Avem o frică extraordinară de a merge la poartă și încercăm să rezlvăm situațiile în doar două-trei jucătoare, restul sunt doar la pas și undeva ca și ajutor.

Apărarea noastră a fost azi undeva prezentă la teren. Nu am reușit să blocăm nici cu apărarea, nici cu poarta vreo minge. Știam că Brăila joacă în trei jucătoare, în trei jucătoare au venit și azi, nu au adus nimic surprinzător, dar nu am reușit să facem față la ceea ce s-a întâmplat pe teren.

Noi am condus cu două goluri în repriza a doua, asta este diferența între o jucătoare de la noi și o jucătoare de afară. Ele au știut să țină de minge, au dus atacurile până la pasiv, au speculat și unele greșeli ale arbitrilor. Eu nu dau vina pe ei pentru rezultat dar la două atacuri, după ce noi am condus la două goluri și s-a făcut egal, au fost cel puțin două situații de pași pe care nu le-au sancționat. De acolo, moralul fetelor, și asa destul de șubred, s-a dus și asta e!

Nu avem prea mult timp să ne plângem pe umăr, etapele se succed rapid, și ne așteaptă un meci foarte dificil acasă cu Craiova, o echipă foarte puternică care anul ăsta clar se va bate la podium. Ati văzut ce s-a întâmplat și în această etapă din 2018, multe rezultate surpriză au apărut. Cisnădie demonstrează în continuare că e o nucă tare și va avea un cuvânt greu de spus în sezonul acesta. Eu sper din tot sufletul ca și Corona să se regăsească. Nu știu când se va întâmpla. Dar încă o dată mi s-a demonstrat că trebuie aduse jucătoare de afară pentru că mentalitatea noastră a rămas aceeași: avem frica de a greși, care nu știu de unde vine. Eu vreau să văd ceva în plus față de anul trecut. Dar din păcate azi nu am reușit să văd decât câteva reușite ale unor jucătoare, doar câteva combinații pe care le-am pus în practică, iar dacă nu am reușit să luăm un avans liniștitor, jocul nu a mai fost așa cum l-am dorit.”

 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.