„Cupa 100 ROMÂNIA” la polo masters este gata de start

De vineri până duminică, clubul Corona Braşov va organiza la Bazinul Olimpic „Mihai Mitrofan”, prima competiţie de polo pe apă, categoria masters, desfăşurată la Braşov. Şase echipe din ţară, şi anume, Brenntag Bucureşti, Palestra Bucureşti, Dacia Star Bucureşti, Politehnica Cluj, precum şi Corona Braşov Masters şi Corona Braşov (juniori), se vor întrece în „Cupa 100 ROMÂNIA”, competiţie prin care clubul braşovean marchează în acest an Centenarul Marii Uniri. Echipa de polo masters Corona Braşov a fost înfiinţată în urmă cu doi ani din foşti poloişti profesionişti şi amatori,iar sezonul trecut a terminat campionatul naţional de masters pe locul trei.

 

Antrenor al Centrului de copii şi juniori de polo la clubulul Corona, şi component al echipei de polo masters Corona Braşov, fostul poloist George Mihalache este de părere că orice competiţie de polo organizată la Braşov, fie de copii, juniori sau masters, reprezintă un bun prilej de promovare a poloului.

„Ne bucurăm să ne aliniem şi noi, secţiilor din club care în acest an vor organiza la Corona, o competiţie prin care se marchează Centenarul Marii Uniri. Cu siguranţă vor fi meciuri spectaculoase în acest week-end, la bazinul braşpovean, din care cei mici pot învăţa iar cei mari pot îndrăgi acest sport pentru care să vină apoi periodic la meciurile pe care echipele Coronei le joacă pe teren propriu. Vom avea în competiţie şi echipa de polo masters dar şi o echipă de juniori, care va puncta astfel la capitolul experienţă. Sperăm ca braşovenii să vină în număr mare alături de noi, pentru că intrarea este liberă iar spectacolul poloistic este garantat, având în vedere că în apă vor putea fi văzuti foşti jucători importanţi de polo din ţara noastră”, a spus George Mihalache, antrenorul Coronei.

Programul „Cupei 100 ROMÂNIA” este următorul:

 

Etapa I – Vineri, 9 februarie
Corona (juniori) – Dacia Star Bucureşti (ora 18.00)
Brenntag – Palestra (ora 19.00)
Corona Masters – Poli Cluj (ora 20.00)

Etapa II – Sâmbătă, 10 februarie
Poli Cluj – Palestra (ora 9.00)
Dacia Star – Brenntag (ora 10.00)
Corona Masters – Corona Juniori (ora 11.00)

Etapa III – Sâmbătă, 10 februarie 
Corona Juniori – Poli Cluj (ora 14.00)
Brenntag – Corona Masters (ora 15.00)
Palestra – Dacia Star (ora 16.00)

Etapa IV – Sîmbătă, 10 februarie
Dacia Star – Poli Cluj (ora 18.00)
Corona Master – Palestra (ora 19.00)
Corona Juniori – Brenntag (ora 20.00)

Etapa V – Duminică, 11 februarie 
Brenntag – Poli Cluj (ora 9.00)
Palestra – Corona Juniori (ora 10.00)
Dacia Star – Corona Masters (ora 11.00)

Festivitatea de premiere – ora 12.30

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.