FOTO. Atenție, se circulă „la alb” în cartierele Brașovului

Ninsoarea abundentă din această noapte a scos în stradă utilajele de deszăpezire.

UPDATE. 10.00 – De la ora 10.30 va fi introdusă o restricție de tonaj pe DN1A, pentru mașinile mai grele de 7,5 tone. Restricția va fi valabilă până la ora 14.00, vehiculele de mare tonaj urmând să fie oprite, ca măsură de siguranță, pentru a evita blocajele și accidentele pe DN1. 

Potrivit Primăriei Brașov, până acum „s-a acționat toată noaptea pe străzile principale și străzile pe care circula mijloacele de transport în comun. În acest moment, din cauza ninsorii abundente și viscolului, se acționează doar pe străzile principale cu 35 de utilaje. Odată ce vremea va permite, se va intra și în interiorul cartierelor”. 

De asemenea, iarna dă bătăi de cap și administratorii drumurilor naționale. Astfel, potrivit reprezentanților DRDP Brașov, pe drumurile naționale din județ se circulă în condiții de iarnă, iar în cursul nopții s-a intervenit cu 42 de utilaje. În cursul nopții  s-au  împrăștiat 350 de tone de material antiderapant. 

Reprezentanții DRDP spun că numai pe DN 1 Brașov – lim. județ Brașova, s-a intervenit cu 5 utilaje, iar pe DN 73A spre Râșnov, cu încă două, împrăștiindu-se peste noaste 150 de tone de material antiderapant. 
Potrivit purtătorului de cuvânt al DRDP Brașov, Robert Elekes, în stocuri mai sunt în jur de 750 de tone de antiderapant.

https://www.facebook.com/drdpbv/videos/556957691332265/

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.