Alianța PSD – ALDE, inexistentă în județul Brașov. „La nivel local nu s-a pus efectiv în practică alianța“

Alianța PSD – ALDE scârțâie la nivel local. O spun chiar liderii de organizații locale din Brașov, care se confruntă cu aceasă problemă.

Șeful ALDE Codlea, Ștefan Ciolan, care este și consilier local, este unul dintre cei care acuză că la nivel local PSD nu este suficent de deschis în colaborare. Acesta susține că, cel puin la nivelul municipiului Codlea nu se poate vorbi despre o aliantă PSD – ALDE. „Au existat tot felul de discuții, și la nivel central și la nivel județean și local, dar nu s-a pus în practică efectiv această alianță. Nu s-a dorit din partea PSD să colaboreze cu noi în teritoriu. Noi am fi vrut ca, dacă suntem în alianță la nivel central, să fim și în teritoriu. Însă Codlea, de exemplu, proiectele noastre de hotărâre au fost combătute chiar de colegii de la PSD! Chiar și așa, noi încercăm să ne facem treaba și am avut până acum 8-9 proiecte de hotărâre pentru care ne-am bătut și deja au ajuns în diferite stadii de implementare“, a declarat consilierul local al municipiului Codlea, Ștefan Ciolan.

La Codlea, ALDE are 4 consilieri locali, iar PSD tot 4. PNL are 8 mandate, iar UPC – 3. În urma negocierilor, la Codlea ALDE a ajuns în opoziție, PNL și PSD aliindu-se pentru a susține un viceprimar PSD – pe Mihai Câmpeanu, care face echipă cu primarul PNL Cătălin Munteanu.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.