Colegiul Național Unirea intră în reparații capitale pentru un an

Primăria Brașov a semnat contractul de lucrări pentru reparațiile capitale ale corpului A de la Colegiun Național Unirea. Lucrările vor fi executate în 12 luni de la emirea ordinului de începere, de către asocierea formată din Construcciones DECO S.A. şi Eisen Land S.R.L, în baza unui contract în valoare de 6.650.204,82 lei, fara TVA.

Lucrări prevăzute în contract

– Lucrări la acoperiş: revizuire şarpantă şi învelitoare, respectiv ignifugarea materialului lemnos, refacerea streaşinii, extinderea şarpantei peste logie;

– Lucrări la faţade: restaurare, protejare elemente decorative, refacerea tencuielilor exterioare, etanşeizare uşă monumentală de intrare, restaurare elemente degradate;

– Lucrări interioare: suplimentarea numărului de grupuri sanitare elevi, amenajare de vestiare, duşuri şi grupuri sanitare pentru zona sălilor de sport, decaparea şi revopsirea decoraţiei din holul de acces, înlocuirea pardoselii în sălile de clasă, reparaţii tencuieli şi refacerea zugrăvelilor şi vopsitoriilor interioare, refacere scenă în sala de spectacole, înlocuirea uşilor degradate etc.

– Lucrări exterioare: reparaţii la împrejmuire, revizie trasee exterioare de apă şi canalizare, refacere trotuare;

– Lucrări de instalaţii: instalaţii de apă, instalaţii de încălzire – refacere instalaţii termice, înlocuire corpuri încălzire, instalaţii electrice – instalaţia electrică interioară se va reproiecta şi se va înlocui în totalitate, instalaţii de curenţi slabi – se vor păstra aparatele existente dar vor fi realocate traseele de cabluri astfel încât să fie îngropate sau cât mai puţin vizibile, se vor monta pe holuri sisteme de supraveghere video.

Cu această ocazie, la Colegiul Național Unirea se va amenaja și un cabinet stomatologic destinat liceenilor.  

Despre proeictul de reparații capitale al corpului A de la Colegiul Național Unirea se discută în spațiul public încă din 2015, însă licitația, lansată și suspendată de mai multe ori, a fost atribuită abia acum. 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.