Inundaţii pe Saturn şi bulevardul Gării din Braşov, după o ploaie scurtă şi violentă. Case inundate la Săcele

Pompierii au fost solicitaţi să intervină luni după-amiază în zona Gării şi pe bulevardul Saturn, din cauza ploilor abundente care au inundat carosabilul şi au îngreunat circulaţia din Braşov. Potrivit pompierilor, probleme sunt, la această oră şi la Săcele, pe strada Frasinului, unde şapte curţi, case şi garaje au fost inundate.

„Am primit solicitări pentru a interveni în zona Gării și pe bulevardul Saturn, pe fondul carosabilului inundat din cauza faptului că nu face față canalizarea. S-au deplasat câte un echipaj în fiecare dintre cele două zone”, a declarat Luiza Dănilă, purtător de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Brașov.

„Circulația nu a fost blocată, dar s-a circulat cu dificultate. Au ieșit foarte mulți oameni de la serviciu și acest lucru a contat la rândul lui”, a declarat, la rândul săi, și Ionuț Marin, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliție al Județului Brașov.

Deşi în zona Gării au fost făcute unele investiţii în sistemul de captare a apelor pluviale, amenajându-se guri de scurgere în plus, şi o nouă conductă  de preluare, tocmai pentru a se evita inundaţiile de pe carosabil, acestea nu fac faţă. Aceeaşi problemă este şi pe bulevardul Saturn, potrivit pompierilor.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.