Alina Ionescu se alătură echipei de prezentare a „Cerbului de Aur“

Alina Ionescu se alătură echipei Cerbului de Aur şi, timp de 10 zile, ne va arăta, într-un scurt buletin informativ de 5 minute, ultimele pregătiri înainte de startul evenimentului şi apoi fiecare zi de Festival. 
În fiecare zi, buletinul informativ al evenimentului ne prezintă cele mai importante ştiri şi culisele Festivalului. 

Începând din 24 august, „Agenda Cerbului de Aur“’ ne ţine la curent cu cele mai noi informaţii despre Festivalul de la Braşov, care debutează miercuri, 29 august. În fiecare zi, de la 9.55, 13.55 şi 19.55, la de TVR 1, TVR HD, TVR Moldova şi TVR Internaţional, în prezentarea frumoasei Alina Ionescu, cunoscută publicului din sitcom-ul TVR „Sat TV“, dar şi din emisiuni de divertisment. 

Realizată de Mihai Răzuş într-o manieră inedită şi încărcată de umor, „Agenda Cerbului de Aur“ ne va oferi interviuri cu prezentatorii Festivalului Internaţional, vedetele care susţin recitalurile şi organizatori din Televiziunea Română, dar şi informaţii despre evenimentele care au marcat ziua respectivă şi ce ne aşteaptă în următoarea zi.

„Ca realizator al seriei de emisiuni «Povestea Cerbului», am vizionat deja toate ediţiile Festivalului şi toate «Agendele» din 1968 până în 2009. Aşadar, pornim la drum cu această experienţă. Sper că ne vom ridica la nivelul ‘înaintaşilor’ noştri şii vă asigur că vă vom delecta cu informaţii şi ‘picanterii’ zilnic, din Piaţa Sfatului!“, spune Mihai Răzuş.

2018, la 50 de ani de la primul spectacol marca Cerbul de Aur, ne aduce o ediţia aniversară cu prezentatori şi artişti celebri, nume importante ale scenei internaţionale. Astfel, serile de concurs şi Gala Festivalului vor fi prezentate de Iulia Vântur alături de starul italian Gabriel Garko, iar prima seară de Aurelina Temişan şi Ilinca Avram.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.