FOTO. Suporterii brașovenii au curățat Stadionul Tineretului de gunoaie și bălării

În jur de  20 de fani ai echipei AS SR Braşov s-au adunat miercuri seara la Stadionul Tineretului pentru a curăţa arena de gunoaie şi bălării. Stadionul Tineretului a ajuns  într-o situaţie deplorabilă de când nu a mai fost întreținut. După falimentul FC Braşov, baza sportivă s-a degradat vizibil. În tribune mizeria şi bălăriile au construit o imagine greu de digerat a celei mai cunoscute baze sportive din Braşov.

Anul trecut, stadionul a mai fost cât de cât „cosmetizat“ de Sepsi Sf. Gheorghe, care a jucat aici meciurile din Liga I, însă în ultimele luni, baza sportivă nu a mai fost utilizată. Din cauza situației juridice incerte, stadionul nu mai poate fi deocamdată omologat nici măcar pentru meciuri din Liga a II-a.

În aceste condiții, mai mulți suporteri stegari, în frunte cu nea Mathe, un vechi fan al Steagului, ajuns la vârsta de 78 de ani, au început o amplă acțiune de curățenie la stadion.

Foto – FB – Adi Micsunicazone

 

„Aveam 17 ani când am ajuns la Braşov, iar de atunci cred că am ratat doar câteva meciuri. Această echipă este viaţa mea. Am trecut prin multe, retrogradări, promovări, ba am trăit şi ruşinea falimentului. Nu putem sta impasibili la acestă situaţie. Vara trecută când s-au pus bazele proiectului AS SR Braşov m-am alăturat şi eu. Nu este pentru prima oară când merg să ajut şi eu la curăţenia stadionului. Dimineaţa am fost la meciul cu FC Voluntari 2, iar seara la curăţenie. Nu a fost greu deloc. Voi merge şi joi seara şi dacă e nevoie şi zilele următoare“, a spus nea Mathe, pentru monitorulexpres.ro

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.