FC Brașov a pierdut acasă cu Steaua

FC Brașov a pierdut în vineri seară meciul disputant acasă contra Stelei cu 1-0. Unicul gol al partidei a fost marcat de Remus Chipirliu în minutul 56 după o fază care a avut loc în dreapta atacului oaspeţilor noştri. Chipirliu, nemarcat a înscris simplu din 7-8 metri fără preluare.

Meciul a fost unul destul de echilibrat, cu foarte puţine ocazii de poartă. În prima parte steliştii au dominat însă fără să îşi creeze mari ocazii de poartă. Braşovenii au avut două şuturi de la mare distanţă, însă Roşu şi Leonte nu au reuşit să prindă cadrul porţii. În finalul primei reprize, Gârniţă, tânărul portar al braşovenilor, a avut un reflex extraordinar în faţa lui Pacionel.

Reprinza a 2-a a adus tot oaspeţii mai aproape de poartă. Gârniţă a avut din nou reflex miraculous la “un duel unu la unu” cu Hiuban. Minutul 56 a adus şi deschiderea de scor, marcator Chipirliu.
Pe final stegarii s-au apropieat ceva mai periculor de poarta stelistă. Mihalcea nu a prins poaerta cu o semifoarfecă din inteeriorul careului mare, la în prelungiri Sabău a executat bine o lovitură liberă, însă portarul advers a fost la post.

“Mie îmi pare sincer rău de efortul jucătorilor. Se vede clar diferenţa de calitate, faptul că joacă de mult timp împreună. Eu le-am spus jucătorilor: astăzi dacă e să pierdem, pierdem numai dacă facem greşeli sau pe calitatea lor individuală, asta s-a şi întâmplat. Măcar prin efortul pe care l-am depus meritam un punct.”, a spus la finalul meciului Ilie Stan, antrenorul de la FC Braşov.

Ilie Stan a trimis în teren următorul 11: Gârniţă în poartă, Burlacu, Gherghe, Sabău, Dumbravă, Leonte, Constantin, Horia Popa, Iorga, Roşu şi Iurcu. Au mai jucat: Negrean, Mihalcea, Mitroi, Codrea şi El Azzouzi.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.