HANDBAL. Andreea Pătuleanu a semnat cu Corona Brașov

Echipa de handbal Corona Braşov a transferat-o, luni, pe jucătoarea Andreea Pătuleanu, ultima dată la CSU Dunărea Galaţi. În vârstă de 26 de ani, Andreea Pătuleanu este jucătoare de 9 metri, putând evolua atât pe postul de coordonator de joc cât şi pe inter.

Jucătoarea a declarat luni, la semnarea contractului că este bucuroasă că a semnat cu Corona, unde va avea ocazia să lucreze cu Ion Crăciun. „Mă bucur că am ajuns la Corona. În această perioadă am avut mai multe oferte, dar am ales Braşovul pentru colectivul de aici, pentru echipă dar şi pentru faptul că voi avea ocazia să lucrez cu antrenorul Ion Crăciun, despre care am auzit numei lucruri bune. Întotdeauna am apreciat atât oraşul cât şi echipa Corona şi îmi doresc foarte tare să fac o figură frumoasă. Ştiu că la Braşov pretenţiile sunt foarte mari, dar voi face tot ce ţine de mine să ajut. Sper să fie bine şi să avem rezultate pentru a avea alături de echipă publicul minunat de la Braşov”, a spus Andreea Pătuleanu, care este sora Mihaelei Pătuleanu, jucătoare care a activat în trecut la Braşov, sub comanda Marianei Tîrcă, dar care a lucrat, de asemenea, şi cu Ion Crăciun, la Constanţa.

Corona Brașov a intrat în linie dreaptă cu pregătirea meciului din prima etapă a Ligii Naţionale de handbal feminin. Corona va debuta în campionat pe 2 septembrie, cu un meci în deplasare la Universitatea Cluj.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.