VIDEO EXCLUSIV. Repetiție generală: cum va arăta bradul de Crăciun în Piața Sfatului, în seara Centenarului!

După aproape o lună de pregătiri, în care a fost nevoie de mai multe retușuri pentru ca bradul de Crăciun din Piața Sfatului să arate impecabil și să fie cel mai frumos din România- după cum au promis autoritățile locale, în această seară va fi numărătoarea inversă. 

Iluminatul festiv și bradul de Crăciun se aprind în acest an, în premieră, de 1 Decembrie, nu pe 6 decembrie, ca până acum, pentru a marca astfel Centenarul Marii Uniri. 

Pentru a nu avea surprize neplăcute când se apasă butonul de aprindere a instalațiilor, în seara Sfântului Andrei s-au făcut ultimele verificări și o simulare a aprinderii bradului. Socotind după imaginile care s-au putut vedea aseară în Piața Sfatului,  în punctul zero al Brașovului se anunță un spectacol impresionant, mai ales că organizatorii au pregătit în prealabil și un spectacol video-mapping pe Casa Sfatului. 

Bradul din Piaţa Sfatului are 31 de metri înălţime, fiind cel mai mare de până acum, şi este împodobit cu stea si 160 de şiruri de ţurţuri, care înseamnă 32.640 de leduri (24.960 de becuri si 7.680 de flash-uri), 69 de fundiţe luminoase, 20 de sfere luminoase de 0,7 m si 30 de sfere luminoase de 0,5 m. Bradul mai este decorat cu 240 de globuri de mari dimensiuni si 750 de metri de beteală.

Sursa: videocam.brasvcity.ro

Pentru iluminatul festiv din acest an, Primăria Brașov a cheltuit aproximativ 100.000 de euro. 

***

Programul Zilei de 1 Decembrie începe de la 10.30, cu ceremonia militară și religioasă dedicată zilei naționale. Iluminatul festiv se aprinde după ore 17.30, iar momentul va fi urmat de un spectacol în Piața Sfatului, în care cap de afiș sunt Antonia și Direcția 5.  PROGRAMUL COMPLET AICI

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.