FOTO. Ultimele probe de lumini înainte de aprinderea iluminatului de sărbătoare. Brașovul va fi plin de culoare

Vineri seara se făceau ultimele pregătiri pentru sărbătoarea Centenarului din Brașov. Piața Sfatului, era un adevărat furnicar. Se pregăteau căsuțele pentru Târgul de Crăciun și se făceau ultimele verificări. Pentru ca mâine să fie totul ca la carte, au fost făcute probe la sistemele de lumini. Pe lângă bradul de Crăciun, un loc important în show-ul de sâmbătă seara îl va ocupa Casa Sfatului, care va beneficia de un iluminat special. 

Tot vineri seara a fost făcute și probele la inscripția Brașov de pe Tâmpa, care va fi iluminată în literele albastru, galben, roșu. 

Anul acesta, pe stâlpii de iluminat din Piața Sfatului sunt montate 15 modele luminoase, iar pe Casa Sfatului alte  77 . De asemenea, căsuțele din cadrul Târgului de Crăciun sunt decorate cu 41 de șiruri de țurțuri, în total fiind 8.364 de leduri. La aceasta se adaugă decorarea culoarului dintre Piața Sfatului și Piața Enescu cu alte 8 șiruri de țurțuri (1.632 de leduri), precum și fântâna luminoasa amplasată pe fântâna arteziană. 

Iluminatul de sărbătore se aprinde pe 1 Decembrie, după ora 17.30.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.