Corona, înfrângere la Baia Mare. „Au fost multe greşeli, dar accidentarea Georgianei Ciuciulete a cântărit greu”

Antrenorul Coronei, Ion Crăciun, a declarat după meciul pierdut cu  Minaur Baia Mare că a fost un joc cu multe greşeli şi că la rezultatul final a contribuit foarte tare şi accidentarea destul de gravă a Georgianei Ciuciulete, la genunchi, în primele minute ale partidei. „A fost un meci cu foarte multe greşeli şi foarte multe ratări, care ţin, aşa cum am mai spus şi de valoarea individuală. Din păcate, de parcă nu era suficient că aveam deja jucătoare cu probleme medicale, în primele minute s-a mai accidentat şi Georgiana Ciuciulete destul de grav şi nu a mai putut fi folosită tot meciul. Nu ne-a ajutat foarte tare nici poarta, şi asta a făcut să nu reuşim să ne apropiem. Au fost momente în care am fi putut să reintrăm în joc cu şanse de a scoate măcar un punct, dar nu a fost să fie.”

Tehnicianul Coronei este conştient că va avea o situaţie delicată în meciurile care vor urma. „Pentru meciurile următoare nici nu ştim pe ce jucătoare ne putem baza. Situaţia noastră este destul de delicată pentru că, iată, avem multe fete cu probleme medicale şi nu ştim cât de repede ne putem baza pe ele”.

Echipa de handbal Corona Braşov a pierdut miercuri, în deplasare,  meciul cu Minaur Baia Mare, scor 27-24 (14-10). Pentru Corona au marcat: Buceschi 6, Tîrcă 6, Neagu 3, Dmitrovic 3,  Chiricuta 2, Pătuleanu 1, Bucur 1, Ciolan 1, Lopătaru 1. Pentru Corona urmează o etapă de pauză, meciul cu Măgura Cisnădie, care era programat pentru 13 ianuarie, la Braşov, fiind reprogramat pentru luna februarie, din cauza programului pe care Măgura Cisnădie îl are în cupele europene.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.