Ion Crăciun, mesaj pentru antrenorul Gloriei Bistrița, Horațiu Pașca: „Mare noroc că Brașovul nu mai poate concura, ca altfel ar fi mers noapte plângând după meciurile Coronei”

Sosit ieri la Brașov, de la Constanta, pentru a-și lua la revedere de la jucătoarele suspendate temporar în urma folosirii unor proceduri interzise de recuperare, antrenorul principal al Coronei, Ion Crăciun, a participat ieri la conferința de presă în care clubul a prezentat punctul de vedere în acest caz.



După ce a prezentat cronologia intâmplărilor, insistând pe faptul că nimeni nu a vrut cu rea credință să apeleze la modalități interzise de recuperare sau creștere a performanței sportive, Ion Crăciun a avut un mesaj și pentru antrenorul principal al Gloriei Bistrița, Horaţiu Paşca: 

„Aş vrea să-i transmit antrenorului de la Bistriţa că are mare noroc de faptul că Braşovul nu mai poate concura, pentru că altfel ar fi mers noaptea plângând pe străzi, după fiecare joc al Coronei, de necaz că nu poate bate pe terenul de sport“.

Mesajul vine după ce, la scurt timp după izbucnirea scandalului de la Brașov, antrenorul Gloriei Bistrița, Horațiu Pașca, a declarat in presă că CSM Corona este un club de „infatuați și aroganți”.

Corona Braşov a fost exclusă din toate competiţiile după scandalul izbucnit în luna noiembrie. 17 jucătoare au fost suspendate temporar după ce au folosit metode de recuperare cu laser intravenos, procedură interzisă de regulamentele WADA.



Ion Crăciun a declarat, în ciuda situatiei actuale a echipei, că grupul de la Brașov trebuie reconstruit și s-a arătat dispus să sprijine acest lucru:

„Echipa asta, până a ajuns la blestemul ăsta care a ajuns pe capul nostru, a făcut foarte multe lucruri frumoase. Dacă puteţi să puneţi mâna să se reconstruiască grupul ăsta… Chiar dacă sunt uneori mai exigent sau dur cu jucătoarele, eu am ţinut foarte mult la grupul ăsta, pentru că aici s-a depus o muncă extraordinară. Trebuie reconstruit grupul ăsta iar eu sunt dispus să fac multe lucruri pentru asta“, a mai spus Ion Crăciun, care la momentul acela a și cedat emotional în fața presei. 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.