Transporul pe cablu spre Postăvarul, închis temporar

Niciun mijloc de transport pe cablu din Poiana Braşov spre partea superioara a masivului Postăvarul nu funcționează în această dimineață. Operatorul de transport pe cablu din Poiană nu le-a pornit pentru că vântul este prea puternic pentru a oferi siguranță turiştilor.  

„Având în vedere rafalele de vănt cu viteză foarte mare de pe masivul Postăvarul, în acest moment nu circulă niciun mijloc de transport pe cablu care să facă legătura cu partea superioara a muntelui. Este închisă telegondola si cele două telecabine- Kanzel şi Capra Neagră. Singurele mijloacele de transport le cablu care circulă sunt cele din partea inferioară: telescaunul Lupului şi teleschiul Bradul si Stadion. Avand în vedere această situație, Cupa Corona la schi, care era programată sa se desfăsoare in partea superioara a partiei Lupului a fost mutată în partea inferioară a acestei partii, unde transportul pe cablu este asigurat de telescaunul de 4 locuri Lupului”, a declarat Sorin Toarcea, purtatorul de cuvant al Primăriei Braşov.

Din cauza acestei situații schiorii sunt rugați să respecte delimitătile pentru concurs şi să nu intre în partea dedicată competiției sportive, pentru a evita accidentele.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.