Corona Brașov, victorie clară cu CSM Slatina, în Liga națională

Foto: Sabin Malisevschi

În cadrul etapei a 16-a din Liga Naţională de handbal feminin, Corona Braşov a câştigat aseară meciul cu CSM Slatina, scor 29-24 (14-10).

Pentru Corona au marcat: Vetkova 6, Tîrcă 6, Buceschi 4, Chiricuta 3, Ciolan 3, Dmitrovic 2, Tiron 2, Neagu 1, Berbece 1, Lopataru 1. La finalul partidei, antrenorul Ion Crăciun a declarat că este mulţumit de victorie, dar nu şi de relaxarea din anumite momente ale partidei.

„Ne bucurăm pentru victorie, cum e şi normal. Am avut în faţă o echipă a Slatinei foarte arţăgoasă, cu jucătoare tinere care nu au experienţa necesară pentru a câştiga un astfel de joc. Ca să câştigi în deplasare la o echipă ca Braşovul, îţi trebuie mai mult decât ambiţie. Noi am arătat ceva handbal, dar din păcate, relaxarea în anumite momente ale jocului ne poate costa scump dacă avem în faţă o echipă puternică. M-aş bucura ca schimbările pe care le fac în timpul meciului, să nu afecteze jocul. Avem în lot jucătoare care pot mai mult, dar le trebuie mai multă încredere şi mai multă ambiţie. În ultimul timp, pentru că am avut multe accidentate, de jucat au jucat, dar mai trebuie să lucreze mai mult pentru că avem nevoie de toate jucătoarele de pe bancă, în teren”, a spus Crăciun.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.