PNL Brașov vrea 30% din voturi la europarlamentare. Lista de candidați va fi anunțată în 8 martie

PNL Brașov vrea să obțină 30% din voturi la alegerile europarlamentare din luna mai. Deocamdată însă, lista de candidați a liberalilor se lasă așteptată, secretarul general al organizației județele, Dragoș David anunțând că ea va fi făcută publică pe 8 martie la București. 



În urmă cu 3 săptămâni, deputata PNL Brașov, Mara Mareș declara că lista va fi finalizată până la data de 15 februarie. Deși nu a fost făcută publică până acum lista de candidați pentru Parlamentul European, liberalii brașoveni anunță că îl vor promova și susține în alegerile din mai pe actualul eurodeputat Siegfried Mureșan, care se va afla pe una din primele poziții. 

Între timp, PNL Brașov a pornit campania de strângere de semnături pentru susținerea candidaturii. Tabelele de semnături se găsesc deocamdată la sediul partidului, pe str. Lungă, urmând ca din parte a lunii martie să fie amplasate și câteva corturi în locuri publice. În județul Brașov, PNL și-a propus să adune un număr de 44.000 de semnături de susținere. 

Pentru a se putea înscrie în cursa pentru alegerile europarlamentare fiecare partid trebuie să depună o listă cu minim 200.000 de semnături de susținere. 

 

1 Comentariu

  1. Cu ce candidați? Cu alde prezentatorul de televizor, Rareș Bogdan? Cu „Siegfried” bugetarul, membru P.M.P.?
    Ăștia trăiesc pe altă planetă, bag de seamă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.