Corona a câştigat trei puncte extrem de importante la Galaţi. Urmează două meciuri pe teren propriu

Handbalistele Coronei s-au întors în acest week-end de la Galaţi cu trei puncte extrem de importante în economia clasamentului. În ciuda faptului că au început mai ezitant partida şi au dat posibilitatea gazdelor să se afle la conducerea jocului, cu câteva minute înainte de pauză, Corona a preluat conducerea şi nu a mai cedat-o. Braşovencele şi-au trecut în cont victoria cu scorul de 24-22, după ce la pauză a fost 10-8, tot în favoarea Braovului. Pentru Corona au marcat: Buceschi 10, Tîrcă 4, Dmitrovic 4, Neagu 2, Ciolan 2, Chiricuţă 2. 

Antrenorul principal al echipei Corona, Ion Crăciun a declarat că echipa a intrat destul de greu în meci dar că este important că au reuşit să recupereze şi să câştige cele trei puncte.

„Ştiam cu toţii că Galaţiul joacă în acest meci şi şansa de a începe să adune puncte care să le ajute să se salveze de la retrogradare. Cu toate acestea, nu ştiu de ce am intrat aşa de greu în meci, fetele au început destul de slab, dar e bine că au reuşit să se redreseze pe parcurs. A fost un meci de luptă pe care e bine că l-am terminat victorioşi. Jocul nostru a avut şi momente bune dar şi mai puţin bune, iar pe acestea din urmă trebuie să le eliminăm pentru că urmează meciuri grele, meciuri importante în care nu mai avem voie să facem paşi greşiţi”. 

Miercuri, de la ora 17.30, Corona joacă pe teren propriu şansa de a urca pe locul trei în clasament, după meciul restant din turul campionatului, în compania celor de la Măgura Cisnădie. „Este un meci foarte important, acesta e adevărul, dar jucăm acasă şi trebuie să facem tot ce putem pentru a câştiga. Cu siguranţă şi Măgura vine cu aceeaşi dorinţă de victorie pentru a rămâne pe podium, dar vom vedea la ora partidei care reuşeşte acest lucru”, a mai spus Ion Crăciun. 



 

În acest moment, Măgura Cisnădie ocupă locul trei cu 26 de puncte, în vreme ce Corona se află pe locul patru cu 25 de puncte.

După jocul cu Măgura, pentru Corona va urma tot un meci pe teren propriu, în compania echipei Gloria Bistriţa. Deşi fusese programat pe 3 martie, meciul a fost mutat marţi, 5 martie, de la ora 17.30, partida fiind televizată.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.