Cerbul de Aur a mai câștigat o zi, iar comercianții din Piața Sfatului, încă 2 metri pentru terase

Cerbul de aur a câștigat o zi în plus la ediția din acest an și se va defășura în perioada 22 – 25 august, a anunțat președintele director general al TVR, Doina Gradea. Joi și vineri, 22-23 august, sunt serile de concurs, iar sâmbătă, 24 august va fi seara de gală. Ca de obicei, ultima seară este dedicată folclorului și muzicii tradiționale românești.

Deocamdată TVR nu a dat niciun nume de artist contractat pentru recitaluri la Cerbul de Aur, președintele director general al televiziunii spunând că acestea vor fi anunțate pe măsură ce vor fi semnate contracte. „Cu siguranță vor fi artiști foarte mari“, a declarat directorul TVR.

Deși a analizat, la solicitarea Primăriei Brașov, și alte locații pentru desfășurarea evenimentului, în final, TVR va organiza Cerbul de Aur tot în Piața Sfatului, în ciuda faptului că reprezentanții comercianților din centru s-au arătat nemulțumiți anul trecut, că pe perioada festivalului afecerile unora dintre ei au de suferit. Pentru a reglementa și acest aspect, TVR anunță că va reorganiza din punct de vedere tehnic, amenajarea locației, astfel încât să fie suficient de mult spațiu în Piața Sfatului, pentru ca terasele să-și poată continua activitatea. Anul trecut, restaurantele au fost nevoite să-și restrângă activitatea pe perioada Cerbului de Aur, renunțând la terase.

Deși va fi regândită aranjarea, TVR anunță că scena festivalului va fi în același loc și la fel de spectaculoasă, iar pentru spectatori vor fi amenajate 5.000 de locuri. În curând, TVR va veni și cu prețurile biletelor și ale pachetelor de bilete. 

 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.