7 juraţi vor alege concurenţii Festivalului Cerbul de Aur 2019

Crina Mardare, Cătălin Cățoiu, realizatorii de emisiuni radio Felix Crainicu (Radio România), Oliver Simionescu – DJ Olix (Kiss FM), Andreea Remețan (Virgin Radio), Liana Stanciu, jurnalist TVR și Gabriel Scîrlet, regizor muzical TVR, sunt jurații selecției din acest an pentru concursul internațional de interpretare a Festivalului Cerbul de Aur.

Doar 12 artiști, dintre cei 71 înscriși, vor urca pe scena Festivalului, iar juriul de selecție va alege, zilele următoare, numele celor pe care îi vom urmări în concursul de la Brașov.
 
„Mă bucur că Festivalul Cerbul de Aur și-a reconfirmat statutul de eveniment internațional de tradiție. Artiști din 21 de țări au intrat în selecție, iar juriul are o sarcină foarte grea: doar 12 dintre ei vor intra în lupta pentru Marele Trofeu și pentru celelalte premii ale concursului, în valoare totală de peste 55 de mii de euro. Joi, 11 iulie, la finalul sesiunii de jurizare, îi vom cunoaște.”, a declarat Smaranda Vornicu-Shalit, directorul festivalului.
Ediţia 2019 a Festivalului va avea loc în perioada 22 – 25 august, în Braşov, și va aduce numeroși artiști pe scena din Piața Sfatului. Pe lângă recitalurile vedetelor invitate, 12 finaliști ai concursului internațional de interpretare vor cânta pentru premii de peste 55 de mii de euro. 
 
Pentru concurenții din acest an, echipa TVR a pregătit un format  format cu două zile de concurs, o Gală de premiere şi evenimente adiacente.
 
Festivalul se va încheia cu un spectacol folcloric care va reuni muzica populară tradiţională românească şi prelucrări de actualitate ale acestui gen muzical.   
Evenimentul va fi transmis în direct şi în exclusivitate de Televiziunea Română.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.