Hai să te întâlnești cu Naţionala feminină de handbal a României, astă seară la Coresi! 

Naţionala de handbal senioare a României, care va juca miercuri la Braşov, împotriva naţionalei Ucrainei, se va afla luni seara în Coresi Shopping Resort pentru a se întâlni cu fanii brașoveni. Întâlnirea va începe la ora 20.00 şi va avea loc la scenă, în Piaţa cu copaci.  



Suporterii uneia dintre cele mai iubite naţionale, cea de handbal feminin, vor avea ocazia să facă poze şi să stea de vorbă cu Denisa Dedu, Cristina Neagu, Crina Pintea şi cu restul jucătoarelor care miercuri, de la ora 18.30, vor juca împotriva Ucrainei, în Sala Sporturilor „Dumitru Popescu Colibaşi”, primul meci din campania de calificare la Campionatul European din 2020. 



Este o acţiune pe care suntem datori să o facem în fiecare oraş în care mergem cu echipa naţională. Handbalul este un sport iubit în România, iar jucătoarele au atras de fiecare dată mulţi oameni în jurul lor. Suntem convinşi că la fel se va întâmpla şi la Braşov, un oraş cu mare tradiţie în handbal. Faptul că meciul cu Ucraina se va juca cu casa închisă demonstrează că mulţi oameni şi-au dorit să vină să le susţină pe fete. Cei care nu vor putea fi însă în sală, au ocazia de a petrece timp în compania acestora, la întâlnirea cu fanii din Coresi. Avem încredere că va fi o întâlnire reuşită în urma căreia fetele să simtă încă o dată că într-adevăr, formează una dintre cele mai iubite echipe naţionale din ţară”, se arată în comunicatul departamentului de comunicare al Federaţiei Române de Handbal.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.