Scene șocante la turneul de WTA de la Beijing. Bătaie în tribune, în timpul unui meci din primul tur

Scene care nu au fost niciodată întâlnite într-o tribună de tenis s-au petrecut la finalul partidei dintre Angelique Kerber și Shuai Zhang, de la turneul de la Beijing, încheiată cu victoria jucătoarei din Germania, scor 6-2, 1-6, 6-4. O persoană care se afla în loja jucătoarei din China a luat la bătaie un fan care a susținut-o pe Kerber.



Potrivit abc.es, incidentul a apărut în momentul în care un fan chinez a început să o încurajeze pe Angelique Kerber. Acesta se afla în apropierea lojei lui Shuai Zhang când a început să fie lovit de un oaspete al jucătoarei din China.
 
În imaginile surprinse de spectatori și postate pe rețelele de socializare, se poate observa cum persoana din loja lui Zhang îl lovește pe fanul respectiv cu pumnii și picioarele, iar cei aflați în apropiere întârzie să intervină. Motivul conflictului pare să fie reprezentat de faptul că victima o încuraja pe Kerber, în detrimentul conaționalei Zhang.
 
În schimb, într-o filmare realizată dintr-un alt unghi, persoana din loja lui Zhang pare să fie strânsă de gât de cel care a devenit ulterior victimă. Sursa citată mai scrie că atât tatăl jucătoarei din China, cât și alte rude ale sale au fost implicate în conflictul izbucnit în arena din Beijing.


 
Meciul a fost unul foarte disputat și în teren. Angelique Kerber (13 WTA) s-a impus în trei seturi contra lui Shuai Zhang (35 WTA), scor 6-2, 1-6, 6-4, după o oră și 55 de minute. În turul secund, marți, sportiva din Germania va juca împotriva slovenei Polona Hercog (51 WTA).
 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.