Corona Brașov rămâne neînvinsă și după etapa a VI-a a Ligii Naționale de Handbal. Urmează „hopul“ de la Buzău

Echipa de handbal Corona Braşov rămâne neînvinsă în Liga Naţională de handbal feminin şi după etapa a şasea, în care a primit pe teren propriu vizita echipei Măgura Cisnădie. Echipa antrenată de Ion Crăciun, Marius Novanc şi Gică Anton a avut parte de un joc echilibrat, un joc extreme de muncit în care adversarele nu s-au lăsat uşor învinse. Cu toate acestea, cu Cristina Laslo şi Sorina Tîrcă foarte eficiente şi cu o apărare mult mai atentă pe final de meci, Corona a reuşit să îşi treacă în cont trei puncte importante.


Pentru Corona au marcat: Laslo 10, Tîrcă 10, Pavicevic 4, Bucur 3, Ciuciulete 2, Neagu 1, Lopătaru 1.



La finalul partidei, antrenorul Ion Crăciun a declarat că jocul a fost foarte greu pentru echipa lui, dar că în repriza a doua, jucătoarele au reușit să strângă rândurile pentru a avea câștig de cauză în final. 

„A fost un meci foarte, foarte greu care ne-a mai aşezat puţin în bancă, fiindcă ieşisem din mână. Am zis încă de ieri că este greu să ţii nişte sportive, mai ales unele tinere, în formă sportivă bună pentru o perioadă lungă de timp. Ăsta este păcatul nostru, al echipelor care vrem să creştem jucătoare tinere şi să le promovăm, însă satisfacţia este cu atât mai mare după acestă victorie. Mă bucur mult că fetele şi-au revenit azi şi la pauză, după discuţia pe care am avut-o, au realizat că meciul nu e câştigat decât în minutul 60. Atitudinea lor de după pauză a fost extraordinară şi eu mă bucur şi le felicit. Din păcate avem câteva jocuri unul după altul, foarte grele. Cu Cisnădie a fost un meci greu şi epuizant pentru fetele mele, la Buzău la fel, apoi încă jocuri europene. Va fi greu, dar asta e, ne-am dorit cupe europene, avem cupe europene. Pentru asta va trebui să muncim mai mult, să fim mai atenţi, pentru că azi, 2-3 jucătoare de-ale mele au intrat în teren cu gândul că meciul de câştigat dinainte. Ei, nu-i aşa! Trebuie să munceşti foarte mult şi să fii disciplinat tactic în primul rând“, a spus Ion Crăciun. 



Interul Coronei, Sorina Tîrcă a declarat la rândul ei că speră ca echipa să continue seria victoriilor şi în partidele care vor urma: „A fost un meci greu dar noi, ne-am dorit foarte mult că câştigăm şi să continuăm seria victoriilor. Noi sperăm să o ţinem aşa cât mai mult, va fi o săptămână dificilă pentru noi şi cu un meci la Buzău dar sperăm să ne refacem cât mai repede şi să dăm tot ce avem mai bun. Urmează apoi Bera Bera în cupa EHF, un meci la fel de dificil pentru că revenim în cupele europene după mult timp. Cu toate acestea, noi ne propunem să mergem la fel de bine şi să încântăm publicul când vom juca acasă.”

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.