Ion Crăciun, după înfrângerea Coronei la Vâlcea: „În condiţiile date, fetele s-au descurcat destul de bine”. Urmează meciul cu SCM Craiova

Echipa de handbal Corona Braşov a pierdut meciul jucat duminică seara. în deplasare cu liderul campionatului, SCM Râmnicu Vâlcea, scor 28 – 24, la pauză 18-14. Pentru Corona au marcat: Tîrcă 8, Dmitrovic 5, Tămaş 4, Neagu 2, Ciolan 1, Ciuciulete 1, Tiron 1, Lopătaru 1, Bucur 1.

Antrenorul principal al Corponei, Ion Crăciun, a declarat că poate spune că echipa făcut un joc destul de bun, în condiţiile în care din lot au lipsit trei jucătoare care ar fi putut aduce un plus, şi anume Eliza Buceschi, Andreea Chiricuţă şi Ekaterina Vetkova:  „Noi am fost nevoiţi să ne prezentăm la Vâlcea fără trei jucătoare care ar fi fi putut face diferenţa pentru noi, iar asta s-a văzut şi în joc. Poarta ne-a ajutat, dar ne-a lipsit clar un om în centru, iar asta a îngreunat puţin jocul nostru. Una peste alta, fetele s-au luptat şi au reuşit în multe momente să facă faţă puternicei echipe pe care o are Vâlcea”.

Tehnicianul Coronei a mai spus că în această perioadă, Corona trebuie să se asigure că sezonul viitor nu va mai păţi ce a păţit în actuala ediţie de campionat, şi anume să nu poată folosi o mare parte dintre jucătoare din cauza accidentărilor.  „Din păcate, în acerst sezon noi am putut alinia întreg lotul doar la un meci sau două, pentru că în rest am avut mereu probleme cu accidentările. Trebuie să fim atenţi, şi să ne luăm toate măsurile ca jucătoarele care vin să fie apte de joc şi să avem grijă să începem sezonul cu întreg lotul valid”.

În etapa viitoare, care se va disputa în acest week-end, Corona va juca pe teren propriu cu SCM Craiova. Partida se va juca duminică, de la ora 18.15, în Sala Sporturilor „Dumitru Popescu Colibaşi” din Braşov. Preţul biletelor este de 15 lei – tribuna mică şi 10 lei – tribuna mare.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.