Șantierul de pe strada Nicolae Titulescu se mută pe sectorul 2, între străzile N.D Cocea și Dimineții

Șantierul de pe tronsonul I al străzii Nicolae Titulescu se va muta din 30 octombrie, pe următorul sector, cuprins între străzile N.D Cocea și Dimineații. Intervențiile de pe sectorul I, cuprins între străzile Dorobanților și N.D Cocea s-au finalizat mai repede, inițial reprezentanții Companiei Apa evaluând că ele vor fi gata pe 3 noiembrie

Lucrările de pe strada Nicolae Titulescu vizează înlocuirea conductei de transport al apei potabile care face alimentarea părții de nord a orașului, spre zona Bartolomeu.  



 

Pe șantierul din secotrul II al străzii Nicolae Titulescu, cuprins între străzile N. D Cocea și Dimineții, este estimat că se va lucra o săptămână, până pe 6 noiembrie, anunță Compania Apa. 

Având în vedere amploarea lucrărilor din această zonă, va fi necesar ca parcările de pe ambele părți ale străzii Nicolae Titulescu să rămână libere, la fel ca și cele de pe străzile adiacente, unde va fi redirecționat traficul, spun constructorii.  Întreaga zonă va fi semnalizată corespunzător în această perioadă, iar Compania Apa va transmite informări referitoare la stadiul lucrărilor.



 

Conform unei prezentări a investiției, făcută în urmă cu zece zile, pentru lucrările de pe Tronsonul II al străzii Nicolae Titulescu, traficul va fi restricționat pe un singur sens, dinspre Dimineții spre Castanilor. Conducătorii auto care au intenția să ajunga dinspre Patria în zona N. Titulescu, între Dimineții și Calea București, o pot face pe traseul N. Titulescu-Dorobanților – Cezar Boliac – Dimineții – N. Titulescu.

Lucrarea de pe strada Nicolae Titulescu face parte dintr-un contract de reabilitare și extindere a rețelelor publice de distribuție a apei potabile din municipiul Brașov, finanțat prin Programul Operațional Infrastructură Mare (POIM). Valoarea investiției se ridică la 19,24 milioane lei cu TVA inclus.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.