Erwin Albu, candidatul PNL-FDGR-UPC pentru funcția de primar al municipiului Codlea. El mai are încă de făcut muncă în folosul comunității

Încă de când a fost desemnat viceprimar al municipiului Codlea, Erwin Albu a dat de înțeles că va fi candidatul susținut de PNL pentru funcția de primar al orașului la alegerile locale de anul viitor. De altfel, și joi, într-o conferință de presă, Erwin Albu a amintit faptul se se va înscrie în cursa pentru funcția de primar, enumerând și forțele politice care l-ar putea susține.

 

Mai exact, când s-a referit la bugetul local pe anul 2020, Erwin Albu a vorbit despre susțunătorii săi politici de la Codlea:  „Consilierii locali care mă susțin în funcția de viceprimar și care mă vor susține și pentru candidatura în 2020 la Primăria Municipiului Codlea, mă refer aici la cei ai PNL, ai FDGR și ai Uniunii pentru Codlea, formațiuni politice care au majoritatea în Consiliul Local Codlea, vor munci mult mai mult, pentru câ am pregătit un calendar prin care să pregătim bugetul pe anul 2020”. 

Până a intra în cursa pentru Primăria Codlea, Erwin Albu mai are de făcut însă peste 200 de ore de muncă în folosul comunității, pe care, a declarat el, le are de efectuat în contul unor amenzi primite pentru proteste și pentru o perioadă de „nesupunere civică”,  în care nu a plătit taxele și impozitele locale, nemulțumit fiind de lipsa de transparență a autorităților locale.

„Au fost și amenzi pentru nerespectarea unor reguli de circulație”, a subliniat Albu.

Pe lângă orele de muncă în folosul comunității, Albu a declarat că jumătate din indemnizația de viceprimar este reținută pentru acoperirea datoriilor la bugetul local.  

Pe de altă parte, printre codleni circulă informația că sancțiunile amintite nu ar fi numai pentru proteste și nesupunere civică și proteste, ci și pentru unele probleme mai vechi, din vremea primarului Alexandru Popa, când Erwin Albu, după ce ar fi acumulat datorii la bugetul local, ar falimentat o societate comercială, însă  sumele au fost imputate pe persoană fizică. 

 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.