Scandal la Centrul Național de Excelență de la Brașov. Profesorul Florin Paraschiv a demisionat, acuzând că interesele de grup sunt mai puternice decât cele ale handbalului românesc

Foto: handbalfan.ro

La doar câteva luni după ce a fost numit la conducerea Centrului Naţional de Excelenţă Braşov, profesorul Florin Paraschiv a demisionat! Paraschiv acuză jocuri de culise în handbalul românesc. Se pare că interesele de grup sunt mai puternice decât cele ale handbalului românesc şi spune că nu a fost dorit pentru că nu face parte din «gaşcă».



 

„Există diferenţe majore între mine şi vicepreşedintele FRH, Steluţa Luca, în ceea ce priveşte pregătirea tinerelor jucătoare. Eu cred că, încă de la început, nu am fost dorit, fiindcă nu fac compromisuri şi nu fac parte din «gaşcă». Atâta incompetenţă şi fariseism rar mi-a fost dat să văd. În plus, de la CNE Braşov pleacă cine vrea. 15 jucătoare au fost transferate la Sepsi Sfântu Gheorghe şi două la Baia Mare fără ca măcar să fim înştiinţaţi!“, a declarat Florin Paraschiv pentru Handbal Mania.

În acest moment, la CNE Braşov au mai rămas 18 jucătoare, din care 5 aparţin de Sepsi Sfântu Gheorghe, astfel încât există riscul ca echipa centrului să nu aibă cu cine se prezenta la meciurile de Divizia A! Finanţarea activităţii centrului este asigurată de Comitetul Olimpic şi Sportiv Român, Federaţia Română de Handbal şi Primăria Braşov.

1 Trackback / Pingback

  1. Promisiunea primarului: Centrul de Excelență în Handbal de la Brașov nu va mai fi pepinieră pentru alte cluburi

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.