Radu Mitric către Dunca: „Marius, fii bărbat! Demonstrează că nu ești omul lui Scripcaru și candidează împotriva lui la primărie”

Consilierul județean brașovean Radu Mitric, exclus din PSD, a organizat joi, la sediul Consiliului Județean Brașov, o conferință de presă în care i-a lansat o provocare lui Marius Dunca. 

„Sunt surprins să aflu că PSD nu are candidat la Primăria Brașov. Marius, fii bărbat. Ieși la luptă. Candidează la Primăria Brașov  și demonstrează că nu ești omul lui Scripcaru.  S-a spus despre mine că sunt omul lui Constantin Niță sau a lui Mihai Popa sau a lui Adrian Vestea. Eu sunt eu. Dunca este omul lui Scripcaru. Dacă vrei să demonstrezi că nu e așa ieși și candidează pentru Primăria Brașov”, a declarat Mitric. 



El a mai spus că din PSD au fost eliminați mai mulți oameni: „Dunca conduce acum partidul după un principiu bolșevic: «Promovează în funcții oamenii mediocrii». Acum sunt propuși oameni obedienți. Nu am mai văzut intelectuali. Acum, Dunca se înconjoară de oameni mai slab pregătiți. Probabil că cei care trebuie să își rupă gâtul vor fi promovați pentru o candidatură la Primăria Brașov, pentru că mai trebuie să scape de oameni, cum sunt, de exemplu, Roxana Mînzatu sau Florin Orțan. Dunca nu își asumă o candidatură pe față”. 

Despre PSD Brașov, Radu Mitric a declarat că „am crezut că se va reforma. Nu am crezut că tinerii vor prelua obiceiurile vechi”.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.