684 de persoane cu COVID-19 au fost externate din spitalele din Brașov. În ultima săptămână, și Spitalul Rupea a externat pacienți vindecați

684 pacienți COVID-19 internaţi până acum în spitalele din judeţul Braşov s-au vindecat şi au ajuns acasă, conform datelor centralizate de Direcţia de Sănătate Publică. Cei mai mulţi pacienţi au fost externaţi de la Spitalul Clinic de Boli Infecțioase Brașov – 237 şi de la Spitalul Clinic de Pneumoftizologie – 247.

Spitalul Clinic de Psihiatrie și Neurologie Brașov a externat 112 pacienţi, iar Sanatoriul de Nevroze Predeal, acolo unde de obicei sunt găzduiţi pacienţii cu stări uşoare sau chiar asimptomaticii în aşteptarea celor două teste negative consecutive, a externat 73 de personae.

În premieră în raportarea DSP Braşov apare Spitalul Orăşenesc Rupea, de unde au fost externaţi şase pacienţi care au fost infectaţi cu COVID-19. De altfel, spitalul din Rupea este unul dintre ultimele intrate pe lista celor de support, alături de Spitalul din Săcele.

Acestora li se adaugă cinci brașoveni vindecați externați din Spitalul Județean Sfântu Gheorghe, care este spital-suport COVID-19 pentru județul Brașov, doi braşoveni vindecați externați din Spitalul Județean de Boli Infecțioase Constanța și doi brașoveni vindecați externați de la Institutul Național de Boli Infecțioase „Dr. Matei Balș”. 

Până azi, în județul Brașov au fost confirmate 1409 infecții cu noul coronavirus. 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.