LOCALE 2020. PMP îl propune pe directorul ARR Brașov la președinția Consiliului Județean. Este cel mai tânăr candidat la conducerea județului. Cum arată lista PMP pentru CJ Brașov

PMP şi-a înregistrat marţi la Biroul Electoral Judeţean Braşov lista de candidaţi pentru Deliberativul judeţului și are, la aceste alegeri, şi un candidat la funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Braşov, în persoana inginerului George Antohe, directorul Autorităţii Rutiere Române – Structura Teritorială Braşov. Antohe este, în acest moment, cel mai tânăr pretendent la funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean, având vârsta de 27 de ani. 

„Venim cu o propunere bună, din punctul nostru de vedere, la preşedinţia Consilului Judeţean. George Antohe este inginer, absovent al Facultăţii de Autovehicule Rutiere de la Universitatea Transilvania din Braşov, un tânăr implicat care se va axa pe dezvoltarea mobilităţii şi a transportului la nivelul  judeţului Braşov”, a declarat preşedintele PMP Braşov, Costel Mihai.   

Primii candidaţi de pe lista PMP pentru Consiliul Judeţean sunt următorii:

  1. Costel Mihai – viceprimar al municipiului Braşov;
  2. George Antohe – director ARR – Braşov;
  3. Tudor Blendea – manager în turism;
  4. Ovidiu Sârghie – expert topograf, fost consilier local PNL; 
  5. Otilia Vlad – avocat, membru al Baroului Braşov. 

 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.