Donezi sânge sau plasmă la Centrul de Transfuzii Brașov și primești un bilet la UNTOLD sau NEVERSEA în 2021. Azi este ultima zi de programare în caravana mobilă din weekend

Braşovenii au ocazia de a face o faptă bună şi de a obţine, în acelaşi timp, un bilet la următoarea ediţie a Festivalului UNTOLD sau a Festivalului NEVERSEA, donând sânge sau plasmă – în cazul foştilor pacienţi care au trecut cu bine de infectarea cu SARS-CoV-2. Sâmbătă, 5 septembrie și duminică, 6 septembrie, caravana mobilă BLOOD NETWORK se va afla în Brașov, la Centrul de Transfuzii din strada Doctor Victor Babeș, nr.  21, între orele 08.00-14.00.

Donarea de sânge în cadrul caravanei mobile se face doar prin programare telefonică, la numărul de telefon 0730.073.940, de luni până vineri, între 9:00 și 16:00. Programările pentru caravana mobilă de la Brașov se face până pe 4 septembrie la numărul de telefon menționat mai sus. Același lucru îl pot face și pacienții care s-au vindecat de COVID-19 și care doresc să doneze plasmă pentru a-i ajuta pe cei care se luptă cu virusul. 

 

De altel, se pare că la Braşov a crescut numărul celor care, trecând de infecţia cu SARS-CoV-2 au ales să doneze plasmă convalescentă. Dr. Camelia Roşu, coordonatorul Centrului de Transfuzii Sanguine Braşov, spune că săptămâna trecută au fost trei zile pline cu donatori, cu câte trei sau patru afereze pe zi, inclusiv sâmbăta.

 

Braşovenii prind curaj. Tot mai mulţi pacienţi vindecaţi de COVID-19 vin să doneze plasmă la Centrul de Transfuzii Sanguine

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.