După ce a cerut dezasfaltarea unei porțiuni de drum din cartierul Tractorul, proprietara terenului așteaptă o ofertă de cumpărare de la Primăria Brașov

Primăria Brașov va trebui să cumpere porțiunea din strada Ioan Socec din cartierul Tractorul, care a fost readusă la stadiul de drum de pământ după ce a fost asfaltată înainte de alegerile locale.

Porțiunea de drum în cauză este proprietate privată și a fost dezasfaltată zilele trecute la cererea proprietarei.

De altfel, purtătorul de cuvânt al Primăriei Brașov, Sorin Toarcea, a declarat pentru Digi 24 că municipalitatea este în proces cu un proprietar care deține o cotă parte din acel tronson de stradă. De cealaltă parte, proprietara, Claudia Dobrănel, a anunțat că așteaptă o ofertă din partea Primăriei Brașov.

„M-am adresat Poliției Locale, Primăriei și I.P.J.-ului Brașov să văd în ce condiții au fost realizate respectivele lucrări. Au considerat că a fost făcută o greșeală de către cei care se ocupă de asfaltarea zonei”, a declarat  proprietara.

La rândul său, purtătorul de cuvânt al Primăriei, Sorin Toarcea, a declarat că „am solicitat firmei să readucă acel tronson de stradă la starea inițială” și a anunțat că municipalitatea nu va suporta costul asfaltării și dezasfaltării respectivei porțiuni de drum.

Problema infrastructurii rutiere din zona nouă a cartierului Tractorul este una veche și numai de câțiva ani au început lucrări mai ample de asfaltare. Acolo, dezvoltatorii imobiliari au amenajat căile de acces pe proprietăți private, astfel că aceste drumuri nu au putut fi modernizate de municipalitate.  În timp, unii proprietari au donat terenurile ce le aveau pe drum, alții nu, așa cum s-a întâmplat în cazul de față.

 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.