Anul viitor încep lucrările de reabilitare a drumului județean dintre Hărman și Sânpetru. Drumul va fi în șantier timp de 2 ani

Contractul pentru Proiectului Tehnic și execuţia lucrărilor de reabilitare a Drumului Județean 108 Hărman – Sânpetru (km 0+000 – 4+380) a fost atribuit, iar de anul viitor vor începe lucrările propriu-zise, a anunțat Consiliul Județean Brașov. Valoarea estimată a proiectului a fost de 18.821.720,68 lei (cu TVA), achiziţia strârnind un mare interes din partea operatorilor economici.

Astfel, au fost depuse opt oferte pentru acest contract, iar în urma verificării conformității documentelor şi după parcurgerea etapelor de evaluare tehnică și financiară, membrii comisiei de evaluare a ofertelor din cadrul CJ Braşov au desemnat câştigătoare oferta prezentată de Asocierea SC Valdek Impex SRL – SC Beta-Cops SRL. Aceasta a ocupat primul loc în clasamentul rezultat după aplicarea criteriului de atribuire şi verificarea documentelor-suport, cu propunerea financiară de 14.270.530,65 lei (fără TVA).  Ofertantul câştigător a propus doi subcontractanţi: SC IGUT SRL, pentru realizarea proiectării şi execuţiei relocării reţelor electrice, respectiv SC Flash Lighting Services SRL, care se va ocupa de serviciile de proiectare edilitare.

Contractul pentru realizare „Proiect Tehnic şi Execuţie – Reabilitare DJ 108 Hărman – Sânpetru, km 0+000 – 4+380” urmează să fie semnat la începutul anului viitor, după trecerea perioadei de contestaţii, prevăzută de legislaţia achiziţiilor publice. 

În cadrul contractului sunt incluse proiectarea, execuția și asistența tehnică a proiectantului pentru reabilitarea drumului județean DJ 108, în lungime de 4,380 km. De asemenea, vor fi realizate proiectarea și execuția lucrărilor de deviere sau de protejare a rețelor de utilități situate pe amplasamentul drumului. Potrivit caietului de sarcini, proiectarea lucrărilor ar urma să dureze 3 luni, iar termenul de execuţie a lucrărilor este de 24 de luni, din care 16 luni sunt alocate pentru reabilitarea drumului şi 8 luni, pentru devierea reţelelor. 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.