Fosta cantină a Liceului Astra va fi reabilitată de Direcția de Asistență Socială Brașov. Lucrările sunt estimate la 980.000 euro

Dezafectată de aproximativ 15 ani și ajunsă într-o stare avansată de degradare, cantina fostului Liceu Astra de pe strada Panselelor va intra în reabilitare. Investiția va fi realizată de Direcția de Asistență Socială (DAS) din Primăria Brașov, iar în imobilul respectiv va fi amenajată o cantină socială. În acest sens, DAS a lansat o licitație cu o valoare estimată de 162.184 lei (fără TVA) pentru elaborarea documentației de autorizare a lucrărilor de intervenții (DALI) și pentru realizarea auditului energetic. 

Chiar dacă valoarea lucrărilor va fi stabilită prin DALI, reprezentanții DAS a estimat că pentru reabilitarea clădirii și amenajarea cantinei va fi nevoie de aproximativ 980.000 euro, fără TVA. 

În noua cantină a DAS se vor amenaja spații pentru prepararea hranei, spălător de vase, depozite, dar și spațiu pentru pregătirea porțiilor pentru livrarea în sistem catering. 

Conform Direcției de Asistență Socială Brașov, în prezent, masa caldă pentru persoanele nevoiașe este acordată de o asociație. 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.