De mâine, transportul pe RATBV va fi gratuit, iar o bandă de pe str. Mureşenilor va deveni pietonală. Măsurile sunt temporare

De mâine până pe 12 septembrie, pe toate traseele din interiorul municipiului, inclusiv pe linia 20, Brașov – Poiana Brașov, brașovenii vor circula gratuit. RATBV şi Primăria Braşov marchează astfel Forumul Oraşelor Verzi, evenimentul dedicat protejării mediului şi transformării Braşvoului într-un oraş verde. 

Reprezentanţii municipalităţii îşi doresc ca prin această măsură să îi atragă spre transportul în comun, în primul rând pe braşovenii care folosesc maşinile proprii, zi de zi. 

O altă măsură adoptată pe perioada derulării acestui eveniment este aceea de a reda traficului pietonal mai multe zone din centrul istoric.

După închiderea circulației în zona cuprinsă între magazinul Star și Modarom, noi zone vor fi restricționate pentru traficul rutier și vor deveni pietonale. Astfel, în această perioadă, în intervalul orar 10.00 – 22.00, pe Str. Mureșenilor și str. George Barițiu sensul de coborâre dinspre Maternitate spre Casa Armatei va fi restricționat, iar traficul se va desfășura în sens unic, de urcare către Șchei, pe cele două benzi.

 

 

Pe Șirul Ludwig van Beethoven, circulația va fi închisă, în același interval orar, pe banda care face legătura dintre Maternitate și sensul giratoriu de la Casa Junilor (Poarta Șchei), iar pe banda dinspre Facultatea de Silvicultură, va fi schimbat sensul de circulație, și se va circula dinspre Maternitate spre Poarta Șchei.

1 Comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.