Primăria Brașov nu a găsit furnizori de cornuri și mere pentru elevi. A reluat licitația, dar a renunțat la unele pretenții

Elevii din şcolile brașovene nu vor primi prea curând cornuri, biscuiți și mere prin Programul pentru Școli al României, după ce Primăria Brașov nu a reușit să găsească furnizori în urma unei licitații lansate la începutul lunii septembrie.

Procedura de achiziție a fost reluată zilele trecute, iar pentru a găsi ofertanți, municipalitatea brașoveană a renunțat la unul dintre criteriile de selecție, respectiv la cel prin care se acorda punctaj suplimentar producătorilor care aveau exploatația de origine a produselor și punctul de comercializare la cel mult 75 de kilometri.

Termenul de depunere a ofertelor la noua licitație este 2 noiembrie. Valoarea totală estimată a achiziției este de 2.680.169 lei fără TVA, din care 1.888.362 lei (fără TVA) este valoarea estimată a produselor de panificație (corn și biscuiți), iar 796.807 lei, fără TVA, este costul estimat al merelor. 

Pe de alta parte, la licitația lansată la începutul lunii septembrie a fost depusă o ofertă pentru furnizarea de lapte prin Programul pentru Școli al României, iar dosarul este acum în evaluare tehnică. Valoarea estimată a contractului pentru furnizarea de lactate (valabil în anul școlar 2021 – 2022) este de 1.738.488 lei, fără TVA (1.912.337 cu tot cu TVA). 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.