Delia and Band, cap de afiș la Zilele Râșnovului. Va fi și Festivalul Național Ecvestru

În perioada 28-30 iulie, la Râșnov, pe Valea Cetății, vor fi zilele Zilele oraşului şi Festivalul Naţional Ecvestru. Vor fi concerte, competiții ecvestre și demonstrații de dresaj. 

Sărbătoarea va începe vineri, 28 iulie, orele 16.00, cu Parada oraşului, urmată de un program artistic susţinut, între alţii, de grupul de dansatori „Căluşarul râşnovean”, Ansamblul „Romana”, grupul de majorete cadete din Râşnov, Trupa CALEnDAR, Ovidiu Lăzăroiu, Bianca Buliga, Rosenthal, Grupul Vocelis.

Sâmbătă, 29 iulie, la orele 11.00,va avea loc, pe Valea Cetăţii, deschiderea oficială a Festivalului Ecvestru, ajuns la ediţia a XV-a. Va urma parada trăsurilor, demonstraţii de cascadorie, concursul de frumuseţe cabalină, pe rase de cai şi parada participanţilor. De la orele 17.00, este programat recitalul trupei „Hoinarii Craiului”.  La ora 19.00 pe scenă va urca Delia and Band, apoi DJ Rinno & Sylvia. Seara se va încheia cu un foc de artificii.

Duminică, 30 iulie, Festivalul Ecvestru va continua, de la orele 10.00 cu Parada Doamnelor, concursul de tracţiune, cu show-uri de dresaj ecvestru şi sărituri peste obstacole. După decernarea premiilor, ziua se va încheia cu un program folcloric.

 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.