GALERIE FOTO. Caii și proprietarii lor au făcut spectacol la Râșnov

Proprietarii de cai din toată țara s-au strâns duminică la Râșnov, unde s-a desfășurat proba de tracțiune din cadrul Festivalului Național Ecvestru. Au fost două probe, una de simplu, iar cealaltă de dublu. Înainte de a se desfășura concursul, competitorii s-au sfătuit și căzut de acord ca bușteanul pentru proba de dublu să aibă 2.400 de kilograme, iar cel pentru proba de simplu – 1.150 de kilograme. Cum zilele trecute a plouat, pentru a putea trage buștenii, caii erau solicitați serios. De altfel, atât la proba de dublu, cât și la cea de simplu, de multe ori bușteanul abia dacă putea fi tras câțiva metri, iar spectatorii asistau „tentative de mobilizare”  a cailor în care biciul era înlocuit cu șapca sau cu un smoc de iarbă găsit pe jos.  

Mult mai spectaculoase au fost demonstrațiile extra-concurs, spectatorii având ocazia să vadă numere de dresaj, dar și tractări de buștean cu trei sau patru cai. 

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”219″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”0″ thumbnail_width=”100″ thumbnail_height=”75″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”20″ number_of_columns=”0″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”1″ slideshow_link_text=”[Show as slideshow]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.