Corona – CSM Slatina, un meci în care brașovencele nu-și permit niciun pas greșit

Echipa de handbal Corona Braşov va juca sâmbătă, de la ora 12.00, pe teren propriu, cu CSM Slatina, partidă în care handbalistele Braşovului nu îşi permit niciun pas greşit. 

Antrenorul Vasile Curiţeanu a declarat că jocul împotriva ultimei clasate este extrem de important pentru moralul echipei, „După o victorie foarte mare la Bistrița, la Râmnicu Vâlcea am avut parte de un meci mai puțin reușit, mai ales partea a doua a primei reprize, perioadă în care s-a făcut diferența. Am reușit apoi să revenim la trei goluri, însă din păcate am ratat două situații bune și s-a terminat meciul. După valoarea echipelor pe care le vom întâlni în următoarea perioadă, CSM Slatina, Universitatea Cluj, s-ar putea spune că ne așteaptă jocuri mai ușoare. Pentru noi, însă, nu mai poate fi vorba de așa ceva. Fetele și-au dat seama că nu există o altă variantă decât cea a jocului. Atmosfera în sânul lotului este bună, încercăm zi de zi să sudăm relațiile de joc, astfel încât să arătăm ca o adevărată echipă, a declarat Vasile Curițeanu, antrenor principal al Coronei.

Vasile Curiţeanu a mai adăugat că indiferent de situaţia actuală, obiectivul echipei rămâne acela de calificare în cupele europene la finalul sezonului. „Deși avem șapte puncte distanță, cred că mai putem ajunge pe locul al patrulea la finalul sezonului. Printr-o conjunctură, acesta ne-ar putea duce în cupele europene. Ne punem mari speranțe, de asemenea, în Cupa României, unde, cu o tragere favorabilă, am putea ajunge în finală”.

La rândul lui, antrenorul Dragoș Dobrescu a spus că se bazează foarte tare pe dorinţa fetelor de a-şi reveni atât în ceea ce priveşte moralul cât şi în clasament. „Fetele își doresc foarte mult să avem rezultate pozitive, să crească și ele în valoare, pentru că au potențial. Încercăm să menținem un moral bun, să le dăm încredere. Există, într-adevăr, o presiune pe portari. Așteptăm ca acest compartiment să prindă un joc mai bun, o descătușare de la care să avem o apărare care să ne ducă spre victorie. De acum înainte, pentru noi, orice meci e ca o finală. Slatina vine după două victorii, așa că ne așteptăm la un meci greu. Ne amintim cum a fost și meciul din tur, nu am fost așteptați cu brațele deschise. Avem nevoie de concentrare maximă pentru a obține cele trei puncte”. 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.