PNL, despre primarul PSD al municipiului Săcele: „Virgil Popa se auto-victimizeaza!“

Consilierul local PNL Săcele, Ciprian Sterpu, reacționează după ce primarul Virgul Popa a ieșit public anunțând, într-un comunicat de presă, că mașina i-a fost vandalizată. În același comunicat de presă, edilul municipiului Săcele spune că nu vrea să creadă că această acțiune asupra mașinii sale ar avea vreo legătură olitică. Amintește însă, că se înțelege bine cu toți consilierii locali, mai puțin cu unul aparținând PNL. 

Aș vrea să cred că între aceste atacuri politice și incidentele de care am pomenit anterior nu este nicio legătură. Consider că am creat un climat de colaborare cu majoritatea consilierilor locali, cu o singură excepție – cea a unui consilier PNL care nici măcar nu mai locuiește în Municipiul Săcele, a scris primarul Virgil Popa în comunicatul său de presă. 

Reacția PNL a venit la doar câteva zile mai târziu, din partea consilierului local săcelean Ciprian Sterpu, care a declarat că Virgil Popa „se auto-victimizează“ și că a avut „o ieșire grăbită și nedemnă pentru funcția de primar“.  Mai mult, Ciprian Sterpu i-a cerut public să nu mai amestele PNl în „luptele de camarilă ale acestuia“.

„Printr-o ieşire publică grăbită şi nedemnă pentru funcţia de primar, Virgil Popa lansează în spaţiul public ideea că cineva îi vrea răul. Virgil Popa se simte urmărit şi concluzionează, antepronunţându-se autorităţilor competente, că maşina de serviciu i-a fost sabotată. Printr-o tactică tipică PSD-ului, acesta se autovictimizează, încercînd astfel să atragă simpatia şi mila săcelenilor. Însă adevărul este că în ultima vreme au apărut din ce în ce mai multe voci critice ale săcelenilor la adresa administraţiei PSD, iar primarul Virgil Popa nu are răspunsuri coerente. Motivul pentru care am ales să oferim un răspuns este faptul că primarul Virgil Popa a menţionat şi numele PNL în acest comunicat încercînd într-un mod parşiv şi nedemn să atace opoziţia. Îi solicităm ferm primarului PSD Virgil Popa să nu amestece numele PNL într-o chestiune cu iz penal ce nu ne priveşt (…). Toţi consilierii PNL Săcele sunt persoane tinere, cu familie şi copii, cu reputaţie bună în comunitate, economişti, ingineri sau specialişti IT, toţi cu respect faţă de litera şi spiritul legii şi nu vom tolera nicio secundă ca ei să fie aruncaţi pe smechereşte în luptele obscure dintre primarul Virgil Popa şi camarila acestuia“, a spus consilierul săcelean Ciprian Sterpu.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.