TVR anunţă record de asistenţă în a treia seară a „Cerbului de Aur“. În primele două seri abia s-au umplut jumătate din locuri

TVR anunţă că în această seară vor fi peste 5.500 de spectatori în Piaţa Sfatului, pentru a doua seară de concurs de la Cerbul de Aur. 

Cei 18 artişti înscrişi în competiţia Festivalului Cerbul de Aur vor trece prin ultimul test în faţa juriului şi a publicului, interpretând cea de a doua piesă din concurs. pentru unii dintre ei, astă seară va fi piesa proprie, iar pentru alţii, piesa din repertoriul românesc. Tot astă seară se deschide şi votul pentru public şi pentru jurnalişti 

Imediat după concurs vor concerta James Blunt, Horia Brenciu & HB Orchestra şi Delia susţin recitalurile serii. 

Evenimentul este transmis în direct şi în exclusivitate de TVR 1, TVR Internaţional, TVR Moldova şi TVR HD, în perioada 29 august – 2 septembrie, de la ora 20.30.

Rămâne de văzut dacă locurile din Piaţa Sfatului vor fi complet ocupuate, aşa cum promite TVR, dat fiind că până acum, în primele două seri, multe din scaune au fost goale, în ciuda anunţului făcut de TVR că „serile festivalului se îndreaptă într-un ritm alert spre sold-out“.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.