Prima zi de colectare selectivă în Brașov: unii locatari au încurcat sacii

Locuitorii din Șchei și Brașovul vechi au respectat și nu prea regulile de colectare selectivă. Mai exact, în 15 septembrie, în cele două zone ale orașului a fost prima zi în care operatorii au ridicat din fața porții deșeurile de plastic și hârtie, lăsate separat, în saci speciali. Mulți brașoveni au respectat regulile campaniei, dar au fost și alții care „au încurcat sacii”. 

„Operatorii de salubrizare s-au confruntat și cu situații în care cetățenii au pus în sacii de deșeuri reciclabile, deșeuri menajere și chiar și iarbă. Facem un apel la cetățenii din cele două zone să utilizeze sacii de speciali pentru deșeurile din plastic, hârtie, metal sau sticlă, nu pentru colectarea celor menajere”, au precizat reprezentanții Primăriei Brașov. 

În 15 septembrie, de la aproximativ 4.000 de familii din Brașovul Vechi s-u strâns aproximativ 950 de kg de hârtie și carton și 180 de kg plastic. În Șchei, de la aproximativ 2.700 de abonați, s-au colectat 520 de kg de hârtie și carton și 500 de kg de plastic.  

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.