Intervenție dificilă de salvare în Munții Făgăraș. O femeie accidentată la un picior a cerut ajutorul salvatorilor montani

Salvatorii montani au avut o intervenție dificilă sâmbătă seara, în Munții Făgăraș Ei au fost solicitați să intervină pe Valea Sebeșului, unde o turistă accidentată la un picior nu a mai putut continua deplasarea. Potrivit Jandarmeriei Brașov, apelul la 112 a sosit în jurul orei 19.00.

„Jandarmii montani brașoveni au acționat împreună cu salvamontiști din cadrul Salvamont Victoria, pentru a evacua o persoană accidentată la picior, care se afla în imposibilitatea de a mai continua deplasarea. Femeia în vârstă de 38 de ani, din Brașov, mai era însoțită de încă șase persoane și se aflau pe un traseu montan marcat cu triunghi albastru în zona Valea Sebeșului din Masivul Făgăraș. Persoana a fost găsită în jurul orelor 23.00 și a fost coborâtă în satul Sebeș, comuna Hârseni, de unde a fost preluată de o ambulanță și transportată la Spitalul din Făgăraș. Nu au fost alte probleme pe timpul acțiunii“, potrivit Jandarmeriei Brașov.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.